Er komen twee activiteiten aan waar niet-leden zich voor kunnen inschrijven:

  • 1 oktober – Masterclass bier proeven
  • 18 november – Brouwcursus

Masterclass bier proeven

1 oktober wordt wederom een masterclass bier proeven verzorgd door De Bebaarde Brouwer op Brouwvereniging Rotterdam! Gezien het seizoen gaan we ons dit keer verdiepen in de bieren van onze oosterburen.

Deelname was vorige keer gratis. Dit keer vragen we leden een vergoeding van €5 en niet-leden een vergoeding van €10.

Niet-leden kunnen zich opgeven via Facebook (comments of messenger) en via bestuur@brouwvereniging.nl. Dit is ook de uitgelezen mogelijkheid om kennis te maken met de vereniging en eventueel lid te worden!

Betaling geschiedt contant op de proefavond. De deuren zijn open vanaf 19.45 uur, we starten na 20.00 uur.

Brouwcursus

Zondag 18 november organiseren wij een brouwcursus voor mensen die geïnteresseerd zijn in het brouwen van bier. Het is een leuke en informatieve manier om met onze favoriete hobby in aanraking te komen!

Deelnemers brouwen van begin tot eind hun eigen bier onder toezicht en op de apparatuur van onze leden. Tussen het brouwen door wordt meer uitgelegd over de theorie en praktijk van het brouwproces.  Tot slot, krijg je 5 à 7 liter van het zelf gebrouwen wort mee aan het einde van de dag om zelf thuis te vergisten tot bier! Tijdens een optionele proefavond komen we weer samen om het gebrouwen bier van elkaar te proeven en kun je andere leden van onze vereniging leren kennen.

Meer informatie kun je vinden op de workshop pagina.