Mededeling

Vanwege de maatregelen rondom de Corona uitbraak schort ook de brouwvereniging haar activiteiten op. Alle bijeenkomsten t/m 1 juni vinden in ieder geval geen doorgang. Helaas dus ook niet ons jubileum feestje 😥 of onze mooie brouwworkshop. Onze clubkampioenschappen vind wel zoveel mogelijk doorgang. Dit wil zeggen dat de jurering wel zal plaats vinden, waarbij we zorg dragen dat all richtlijnen van de overheid en RIVM in acht worden genomen. De uitkomst en winnaar vieren we weer wanneer dat mag.

We hopen dat iedereen gezond blijft en er toch een mooi brouwseizoen van kan maken ondanks deze situatie!

Take care!

Liefs, Brouwvereniging Rotterdam

John van Dam

John

Hobbybrouwert sinds 2016 (full grain), maar was al eerder aan het klooien met extracten en pannen op het fornuis.